Detox caj je poznat po tome sto daje efikasan i brz start u gubljenju kilograma sto nam daje podsticaj da se dalje nastavi u uspešnom praćenju dijete u cilju gubljenja kilograma.

DETOX caj je zasnovan na tradicionalnoj medicini ,sastoji se od jedinstvene mešavine biljaka koje pomazu u varenju i eleminisu toksine

Ovaj dijetalni caj za detox sadrži samo potpuno prirodne sastojke,odnosno biljke celog lista,korena ili cveta.

14 dana mešavina

Samo jedna šolja ovog ukusnog caja dovoljna je da podstaknete metabolizam,osećaj sitosi i smanjite apetit u narednih 6 do 8 sati, a pritom vašem organizmu date vitamine i antioksidante kao i da podržite vas imuni sistem.

caj za detoksikaciju

Veoma je efikasan i za muškarce i žene i deluje već posle dan dva.

Detox caj je poznat po tome sto daje efikasan i brz start u gubljenju kilograma sto nam daje podsticaj da se dalje nastavi u uspešnom praćenju dijete u cilju gubljenja kilograma

Takodje je dobar kod onih kojih pri praćenju odredjenog plana ishrane ili dijete, posle odredjenog vremena dolazi do zastoja u mrsavljenju.

Jedna od glavnim prepreka kod gubljenja kilograma je usporen metabolizam
Svako ko je pokušao sa dijetama i mrsavljenjem nakon 30. Godine moze reci kako se proces gubljenja kilograma znatno usporeva i postaje sve teži kako je organizam stariji

Detox čaj pored ostalih korisnih sastojaka sadrži i kofein koji znatno ubrzava sam metabolizam.Crni caj

Kada se metabolizam ubrza, nase telo trosi vise kalorija, čak i kada smo fizički slabo aktivni.. kofein takodje povećava nivo našeg adrenalina koji znati utiče na energiju i samu brzinu mrsavljenja.

Detox čaj utiče na stabilizaciju insulina kod insulinske rezistencije, čime ne dolazi do naglih skokova i padova ,a samim tim se nagla želja za slatkišima i “napadi gladi” umanjuju.

Jos jedan od razloga zašto je detox caj efikasan za mršavljenje je taj sto je nas caj ukusan napitak bez kalorija, što znači da ne ciljamo samo na detox i povećanje energije već zdravim putem zamenjujemo razne visoko kaloricne napitke koje nesvesno pijemo i time bespotrebno unosimo višak kalorija.


0 komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *