NUTRI MIX SUPER SEED OBROK

Cejlonski cimet je jedan od onih sastojaka koji uspešno ublažavaju potrebu za slatkišima i smanjuju apetit i prirodno telesnu težinu.

Pomešajte jednu kesicu NUTRI MIX SUPER SEED koji sadrži cejlonski cimet sa čašom jogurta i jedite ujutru na prazan stomak i uveče pre spavanja. Može se dodati i voće po izboru.
U kombinaciji sa zdravom ishranom i vežbama, redovna konzumacija ovog obroka vam može pomoći da ubrzate proces gubljenja suvišnih kilograma!

CEJLONSKI cimet

Dokazano je da jogurt ima pozitivan uticaj na mršavljenje, jer sadrži korisne probiotske bakterije koje pospešuju varenje hrane i regulišu crevnu floru. Jogurt ubrzava metabolizam i pomaže u skidanju masnih naslaga, tzv. sala, naročito u predelu stomaka. Jogurt se odlično kombinuje sa mnogim namirnicama kada je mršavljenje u pitanju, pa tako i sa cimetom.

Obrok za mrsavljenje

Nutri mix obrom možete koristiti koliko vama odgovara, naravno, do postizanja željenog efekta kada je mršavljenje u pitanju. Ova dijeta nije nimalo restriktivna i ne predstavlja opasnost po zdravlje, jer nema nekih posebnih odricanja – akcenat je na zdravoj ishrani uz konzumaciju obroka sa cimetom.

 

 

Ukoliko želite da NUTRI MIX SUPER SEED 6 potpuno zamenite dorucak možete ga obogatiti raznim vocem po izboru. Prirodni secer  proteini iz obroka će vam osigurati dovoljno energije za početak dana a cejlonski cimet će vam na prirodan način smanjiti apetit i stabilizovati secer što će smanjiti želju za slatkim obroncima.


0 komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *