Bio Tea je domaća firma, deo preduzeća MV konstrukt doo sa sedištem u Novoj Pazovi, nastala iz želje da tržištu ponudi najkvalitetnije mešavine i jednokomponetne čajeve visokog kvaliteta.

Naši proizvodi su napravljeni po jedinstvenoj recepturi oslanjajući se na narodnu tradiciju, trudeći se da istu prilagodimo modernom društvu i načinu života.

biljni cajevi

VOCNI I BILJNI CAJEVI

 

U proizvodnji naših čajeva koriste se samo najkvalitetnije sirovine koje je moguće naći na našem tržištu odnosno samo prvoklasne sirovine proverenog kvaliteta i porekla. Proizvodi su upakovani u ekološki prihvatljivu ambalazu koja čuva aromu proizvoda i njihov nepromenjen kvalitet i sastav.

 

Nasa pakovanja su potpuno ekoloski prihvatljiva  i jedini na nasim prostorima pakujemo proizvode sa dodatnom aluminjimskom zastitom koja garantuje da kupac prvi otvara proizvod.

Naši dobavljači sirovina su sa naših prostora koji svojim dugogodišnjim postojanjem i poslovanjem dokazuju svoj kvalitet.

U budućnosti ćemo se truditi da naš asortiman proširimo i još više prilagodimo zahtevima i potrebama tržišta i regiona našeg poslovanja.

 

 

Saznajte više o našim čajevima ili poručite naše čajeve