O nama...

Bio tea proizvodi su ispitani u Instititutu za Javno zdravlje Vojvodine i u Centru za ispitivanje namirnica u Beogradu.

Naši  čajevi  su inovativan proizvodi originalne recepture sastavljeni tako da prednost daje biljkama sa naših prostora čime se čuva tradicija podneblja i viševekovnog tradicionalnog lečenja i izučavanja lekovitog bilja.

Jedini na trzistu Srbije imamo alumijumsku dodatnu zastitu ispod poklopca koja garantuje da niko pre kupca nije koristio proizvod niti otvarao isti.

Takodje patentirana kartonska ambalaza obezbedjuje potpuno ocuvanje kvaliteta,mirisa i ukusa samog proizvoda

Naša firma

BIO TEA JE DOMAĆA FIRMA,DEO PREDUZEĆA MV KONSTRUKT DOO SA SEDEŠTEM U NOVOJ PAZOVI,SRBIJA,NASTALA IZ ŽELJE DA TRŽIŠTU PONUDI NAJKVLAITETNIJE BILJNE MEŠAVINE I JEDNOKOMPONETNE ČAJEVE VISOKOG KVALITETA U ORIGINALNOM I INOVATIVNOM PAKOVANJU.

NAŠI PROIZVODI SU NAPRAVLJENI PO JEDINSTVENOJ RECEPTURI OSLANJAJUĆI SE NA NARODNU TRADICIJU,PRITOM SE TRUDEĆI DA ISTU PRILAGODIMO MODERNOM DRUŠTVU I NAČINU ŽIVOTA.

 

PREDNOSTI NAŠEG PROIZVODA U ODNOSU NA SLIČNE NA TRŽIŠTU:

  • NAŠ ČAJ JE INOVATIVAN PROIZVOD ORIGINALNE RECEPTURE SASTAVLJEN TAKO DA PREDNOST DAJE BILJKAMA SA NAŠIM PROSTORA ČIME SE ČUVA TRADICIJA PODNEBLJA I VIŠEVEKOVNOG TRADICIONALNOG LEČENJA I IZUČAVANJA LEKOVITOG BILJA.
  • TAKODJE PRATEĆI TRENDOVE I NAČIN ŽIVOTA MODERNOG ŽIVOTA USPELI SMO DA TRADICIONALAN PROIZVOD UPAKUJEMO I SASTAVIMO TAKO DA BUDE ATRAKTIVAN I PRIVLAČAN NA POLICIMA MEĐU SLIČNIM PROIZVODIMA.
  • SAME BILJNE MEŠAVINE SU VELIKE GRAMAŽE ZA OVAKAV TIP PROIZVODA ,CELIM LISTOVA I CVETOVA I SASVIM DOVOLJAN ZA DUŽA KORIŠĆENJA
  • PAKOVANJE JE PROIZVEDENO U SRBIJI,POTPUNO EKOLOŠKI PRIHVATLJIVO I POGODNO ZA RECIKLAŽU. PRITOM ČUVA KVANTITET I KVALITET PROIZVODA GARANTUJUĆI SANITARNU I HEMIJSKU ISPRAVNOST KUPCU

 

 

Zainteresovani ste za svet bilja?

Želite da na prirodan način rešite vaš problem?

Shopping Cart
Scroll to Top