DETOX CAJ

Naši  čajevi  su inovativan proizvodi originalne recepture sastavljeni tako da prednost daje biljkama sa naših prostora čime se čuva tradicija podneblja i viševekovnog tradicionalnog lečenja i izučavanja lekovitog bilja.

Takođe, prateći trendove i način života modernog čoveka uspeli smo da tradicionalan proizvod upakujemo i sastavimo tako da bude atraktivan i privlačan na policama među sličnim proizvodima.

Sama mešavina je velike gramaže za ovakav tip proizvoda i sasvim dovoljna sa najmanje dve nedelje pa do mesec dana svakodnevnog korišćenja.

Čajevi “BIO TEA” su ispitani  na Institutu za javno zdravje Vojvodine i u CENTRU ZA ISPITIVANJE NAMIRNICA U BEOGRADU i odobreni za bezbednu upotrebu. Takođe je uradjena i nutritivna tablica za isti kod nadležne institucije.

Naš proizvod je pakovan u kartonske hilzne prečnika 99 mm,visine 180 mm sa dodatnom aluminijumskom zaštitom

Ovakav način pakovanja u potpunosti čuva sadržaj od atmosverskih dejstava i drugih nečistoća što doprinosi tome da se očuva nepromenjen izgled, miris i ukus čaja,a samim tim i njegov kvalitet.

DETOX CAJ

Takođe na poklopcima pakovanja postoji zaštitni aluminijumski poklopac koji čuva proizvod od neželjenog otvaranja pre njegove same upotrebe .

Etiketa proizvoda je jasno deklarisana sa upustvom za upotrebu, nutritivnom tablicom i registrovanim bar codom kao i prevodom sastava na engleski jezik.

Lepak koji je korišćen za lepljenje etikete za kartonsku hilznu je odobren i bezbedan za korišćenje pri pakovanju  ovakovog tipa proizvoda.

Biljna mešavina se pakuje u prostorijama namenjenim i odobrenim od nadležnih institucija.

Rok trajanja je najmanje 6 meseci od trenutka pakovanja proizvoda, pa je i samim tim promenjiv.